El
Museu Etnològic del Montseny i la Secció Fotogràfica Centre d'Arbúcies organitzen el FOTO-MONTSENY amb la voluntat de crear un punt de trobada per als amants de la fotografia de natura, en tots els seus registres.

dilluns, 16 de gener del 2012

Balanç de la primera part del FOTO-MONTSENY 2011

El passat diumenge 8 de gener de 2012 va finalitzar la part central del FOTO-MONTSENY 2011. El recorregut iniciat el 26 de novembre ha posat a l’abast dels amants de la fotografia diferents activitats: xerrades, passejades fotogràfiques, tallers... i 5 magnífiques exposicions amb fotografies de Pere Soler, Vicenç Gimeno, Isabel Díez, Josep Guiolà i Oriol Alamany.
La gran resposta de la gent, amb prop de 1.700 persones que han passat per les sales del Museu Etnològic del Montseny, no fa més que encoratjar als organitzadors per anar treballant en les noves edicions.
Des d’aquí volem agrair el suport i col·laboració de totes les persones que ens heu ajudat al llarg d’aquestes setmanes. I recordar-vos que, fins el 12 de febrer podeu visitar l’exposició de les fotografies presentades al concurs FOTO-MONTSENY 2011.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada