El
Museu Etnològic del Montseny i la Secció Fotogràfica Centre d'Arbúcies organitzen el FOTO-MONTSENY amb la voluntat de crear un punt de trobada per als amants de la fotografia de natura, en tots els seus registres.

divendres, 18 de novembre del 2011

Exposicions: RETALLS DE RAPA-NUI d'Oriol Alamany

Oriol Alamany (Barcelona, 1958) és un dels millors fotògrafs de natura del nostre país, col·laborador de revistes com National Geographic, BBC Wildlife, Altaïr, Terre Sauvage, Pyrenees, Lonely Planet, NaturFoto, Viajes-National Geographic... Per a Alamany un bon fotògraf sempre ha d’estar en estat d’alerta, per tal de poder veure la fotografia on cap altra persona la veu. Només així és capaç de captar imatges amb un sentit de la composició i l'ordre únic, i un control de l'exposició i les textures excel·lent.

Quan Oriol Alamany va anar a Rapa Nui per primera vegada, el viatge s’havia concebut com un graó més en un projecte fotogràfic sobre les illes del món. Però pertorbat pels austers paisatges volcànics, les enigmàtiques estàtues centenàries, un oceà infinit i unes persones amb una rica cultura, aquella terra es va convertir en un projecte en si mateix, a la recerca de l'esperit visual de l'illa, els seus trets distintius, colors primordials i les sensacions que en ell produïa.

Podeu trobar més informació sobre l’autor al web Oriol Alamany. Imatges vives.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada