El
Museu Etnològic del Montseny i la Secció Fotogràfica Centre d'Arbúcies organitzen el FOTO-MONTSENY amb la voluntat de crear un punt de trobada per als amants de la fotografia de natura, en tots els seus registres.

dilluns, 10 de desembre del 2012

Activitats FOTO-MONTSENY 2012

El proper dissabte 15 de desembre s’inaugura el FOTO-MONTSENY 2012, organitzat pel Museu Etnològic del Montseny i la Secció Fotogràfica d’Arbúcies, amb dues activitats. La primera, tindrà lloc a les 5 de la tarda, al Teatre de la Llar de Jubilats (carrer Sorrall, 9) i anirà a càrrec d’IÑAKI RELANZÓN, que ens oferirà la xerrada: LA NATURA A TRAVÉS DE L’OBJECTIU. L’Iñaki, és un dels millors fotògrafs de natura d’Europa, que col•labora en publicacions de referència: National Geogràphic (edició mundial) Altaïr, Geo, New York Times... Actualment és fotògraf de la ILCP (International League for Conservation Photographers – ilcp.com) i treballa per tot el món i especialment en un projecte a Madagascar, sempre vinculat a projectes científics i de conservació.

 
A continuació, a les 7 de la tarda al Museu Etnològic del Montseny, es farà la presentació pública del FOTO-MONTSENY 2012 a càrrec de PERE GARRIGA (Alcalde d’Arbúcies) Seguidament hi haurà la visita comentada a l’exposició EL MONTSENY: IMATGES FOTOGRÂFIQUES a càrrec dels autors. Us hi esperem!

Foto.: Cesc Noguera

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada