El
Museu Etnològic del Montseny i la Secció Fotogràfica Centre d'Arbúcies organitzen el FOTO-MONTSENY amb la voluntat de crear un punt de trobada per als amants de la fotografia de natura, en tots els seus registres.

dijous, 31 d’octubre del 2013

Taller de Processos Fotogràfics Químics

El 14 de desembre, el Museu Etnològic del Montseny i la Secció Fotogràfica Centre d’Arbúcies organitzem amb la col·laboració de Josep Guiolà i Josep Camps un Taller de Processos Fotogràfics Químics.

Aquest taller està enfocat a poder mostrar un seguit de processos fotogràfics, a partir de diferents tipus de positivat: el positivat normal, amb la utilització de trames, el positivat invertit, el positivat Lith... o el treball amb la llum solar. I també altres procediments fotogràfics com la Cianotipia...

En primer lloc, es farà una xerrada-projecció per conèixer els materials que podem fer servir: tipus i qualitats de papers, productes químics... A la segona part del taller, impartit per Josep Guiolà, es faran demostracions de les tècniques a utilitzar, amb el positivat per llum solar o amb la utilització de l’ampliadora.

Inscripcions: memgarecepcio@ajarbucies.cat – Tel. 972 860 908 Places limitades. Preu: 22 € (material inclòs)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada